De Waardeverhoger.

Een fraaie, spannende en kansrijke investering voor uw toekomst

De vuurfoto's van Dr.Phldrmauz zijn absoluut uniek en exclusief. Dit feit maakt dat de geselcteerde vuurfoto's van Dr.PhldrmauZ van hoge waarde zijn en hoe meer mensen De foto's officiëel kopen, hoe meer de waarde zal stijgen. Per keer dat een bepaald exemplaar officiëel wordt verkocht, stijgt de aanschafsprijs met 33 1/3% namelijk voor de volgende officiële klant voor dezelfde foto, zonder limiet. Alleen wanddecoratie komt in aanmerking voor een officiële verkoop.  Het heet een officiële verkoop omdat het koopcontract wordt geregistreerd bij een notariskantoor. Alle andere vuurfotoproducten van Dr.PhldrmauZ heet merchandise en worden verkocht of verhuurd zonder contract.


Alle exclusieve verkopen worden op naam, notariëel bewaard en veilig gesteld. Aangekochte kunstwerken kunnen alleen via Dr.Phldrmauz officiëel weer te koop worden aangeboden voor de volgende klant en zo worden doorverkocht. Dit unieke verkoopsysteem stelt u in staat om grote winsten te maken met uw aankoop naarmate er meer en meer van hetzelfde exemplaar verkocht worden.

Dr.Phldrmauz doneert jaarlijks 10% van zijn totale winst aan de Voedselbank Winterswijk en hij bouwt aan een grote artistieke buiten tentoonstelling met zijn magische vuurfoto's die de wereld over zal gaan reizen.

- Alle getoonde 69 vuurfoto's zijn officiëel vastgelegd als het eigendom van Dr. PhldrmauZ.
- De vuurfoto's van Dr. PhldrmauZ hebben een tijdloos karakter, wat wil zeggen dat over 150 jaar ze nog steeds net zo betoverend zullen zijn als nu.
- De authenticiteit en veelzeggendheid maakt de vuurfoto's van Dr. PhldrmauZ uniek en laten zich nooit op een natuurlijke wijze na maken. Deze foto's zijn allen éénmalig, in een complete fotoserie van meer dan 60.000, bestaande uit allemaal verschillende vormen.
- De originaliteit van de vorm van de geselecteerde afbeeldingen in de gallerie is 100% gegarandeerd. Juist de imperfectie en natuurlijkheid is maakt dit overduidelijk.
- De sprekendheid van de vuurfoto's van Dr. PhldrmauZ spreekt veel verschillende mensen aan tijdens zijn presentaties op festivals, brocante- en fantasy-fairmarkten. De Pop-Up-Expo's lokt ook telkens weer veel bekijks en oogst veel bewondering van zowel jong en oud.
- De presentatietour over de wereld zal de bekendheid van Dr. Phldrmauz verder vergroten en daarmee zijn aantal verkopen.

Goede redenen dus om juist nu te investeren in de bijzondere officiële vuurfoto('s) van Dr. PhldrmauZ .

* Om van te genieten èn
* Om te weten dat u een goede gedegen investering hebt gedaan waar u straks rijpe en zoete vruchten van kunt plukken.

Een Win-Win situatie.
U bent goed voor Dr.PhldrmauZ en Dr.PhldrmauZ is goed voor u!

Aanschaf Officiëel Kunstwerk


Hoe werkt het eigenlijk?

De getoonde vuurfoto's  worden verkocht als officiëel kunstwerk. Het wordt notariëel bijgehouden om u en anderen ervan te verzekeren dat u een echt officiëel kunstwerk van Dr. PhldrmauZ bezit. Op deze wijze stijgt de waarde van uw kunstwerk naarmate er, na u, meer van hetzelfde exemplaar verkocht worden.. 
Maar, hoe gaat dit nu precies in z'n werk allemaal?

- De officiële vuurfoto's worden alleen persoonlijk verkocht door Dr.PhldrmauZ zelf.
- Niemand anders kan u een officiële vuurfoto van Dr.PhldrmauZ verkopen.

 

- Stel u heeft een bepaalde vuurfoto gekozen en nu wilt u dit naar uw eigen wens afgedrukt zien.
- U neemt contact op met phldrmauz@gmail.com en laat hierin weten dat u wellicht een officiëel kunstwerk wilt kopen. 
- U vermeldt het bijbehorende nummer van de foto (zoals getoond op de homepage) in de mail.
- Dr. PhldrmauZ neemt vervolgens contact met u op om een afspraak te maken om bij u thuis alle aspecten met u door te nemen. De kosten hiervoor zijn 99,- euro.
- Als deze betaling binnen is komt Dr.PhldrmauZ bij u thuis. Daar bepaalt u waar u het kunstwerk wilt hebben hangen en nemen we samen het contract door voor de levering en de notariële akte.
- In dit contract komen alle relevante zaken te staan tav de levering en eigenaarsrechten en plichten.
- Na betaling, ondertekening van het contract en terugzending naar Dr. PhldrmauZ wordt de productieprocedure in gang gezet en een afspraak gemaakt voor aflevering, wederom door Dr.PhldrmauZ zelf. De aanbetaalde 99,- euro wordt in mindering gebracht op het uiteindelijke verkoopbedrag!
- Dr.PhldrmauZ verzorgt geheel kostenloos de notariële zaken voor u. 
- Nadat het kunstwerk geplaats is door Dr.PhldrmauZ, precies naar uw tevredenheid, kunt u genieten van een magische vlam of vlammen en zien dat de finaciële waarde van uw aankoop alleen maar zal stijgen, door vervolg verkopen van dezelfde foto in het door Dr.PhldrmauZ zelf ontwordpen waardeverdubbelingssysteem.
- Mocht u terzijnertijd uw aangekochte vlam of vlammen wenst te verkopen, dan kan dat alleen via Dr.PhldrmauZ, daar het kunstwerk op uw naam staat genoteerd bij de notaris.
- Van de nieuwe eigenaar van uw vlam of vlammen zal het koopcontract ook notariëel worden vastgelegd en in dit contract zal uw naam als verkoper worden genoteerd.
- Hierdoor bent u gerechtigd op een vooraf afgesproken percentage van de verkoop te ontvangen.
- Mocht u uw vlam of vlammen verkopen zonder de tussenkomst van Dr.PhldrmauZ, zult u officiëel wel de eigenaar blijven en uw koper niet de officiële eigenaar worden, omdat het niet wordt bijgeschreven bij de notaris.
- Het is belangrijk dat u zich dit laatste goed beseft zodat u het winstbedrag, van het met u vooraf afgesproken winstpercenage, officiëel veilig stelt.


- Een vuurfoto van Dr.PhldrmauZ kan ook fictief officiëel aangekocht worden.
- Hierbij koopt u feitelijk een financiëel belang in Dr.PhldrmauZ.
- In dit geval wordt er geen product geleverd, maar wel een officiëel contract opgesteld en bent u officiëel eigenaar van een vuurfoto en kunt u in een later stadium uw belang met winst verkopen via Dr.PhldrmauZ.
- Mocht de volgende eigenaar wel een afdruk willen hebben, dan wordt dat geleverd naar wens.
- Maar ook de volgende koper hoeft niet persé een product te ontvangen en kan ook instappen als belegger.

-Er is geen limiet in het aantal verdubbelingen. Hierdoor is de sky the limit zowel voor u als ook Dr.PhldrmauZ.

 

Win-Win-Win

Dr.PhldrmauZ doneert jaarlijks tien procent van zijn winst aan de voedselbank Winterswijk!

 

Nogmaals in het kort:

Tijdens het eerste bezoek bij u thuis legt Dr.PhldrmauZ het gehele proces nog eens rustig uit en als u vragen heeft, dan heeft Dr.PhldrmauZ daar zeker een passend antwoord op. We nemen samen alles rustig door en u hoeft niet aan het einde van het bezoek al een beslissing te nemen. U ontvangt een paar dagen na het bezoek van Dr.PhldrmauZ een contract thuis gestuurd met hierin alle besproken details. Deze kunt u ondertekend terugsturen. Dr.PhldrmauZ regelt de gang naar de notaris, nadat u het afgesproken bedrag heeft overgemaakt. Zodra alles officiëel vast is gelegd ontvangt u hier een bevestiging van via de post. U wordt halfjaarlijks op de hoogte gehouden van de prijsontwikkelingen en ander relevant nieuws rondom de aktiviteiten van Dr.PhldrmauZ. Wanneer u uw werk wenst te verkopen, hoeft u alleen maar even contact op te nemen met Dr.PhldrmauZ en hij regelt het voor u en u kunt ondertussen rustig uitkijken naar het uit te keren winstbedrag, zodra de volgende officiële verkoop van uw gekozen vuurfoto of vuurfoto's plaats vind.

Wat zijn de totale kosten van een officiëel kunstwerk

Voor alle 69 vuurfoto's geldt hetzelfde verkoopprincipe zoals boven en verder hieronder beschreven.
Alle notariële aktes worden bijgehouden door één enkel notaris kantoor.
Het verkoopbedrag stijgt met 33 1/3 % in prijs na elke verkoop van elke individuele vuurfoto.
De waarde van de kunstwerken stijgt, navenant er meer van Dr. PhldrmauZ verkocht worden.

Notariskosten, productiekosten plus leveringskosten zijn kostenkoper en per verkoop individueel afhankelijk. 

Nogmaals: Een officiëel kunstwerk van Dr.PhldrmauZ kopen zonder tussenkomst van notaris is onmogelijk! Het grote voordeel daarvan is dat u de garantie heeft dat u officiëel recht heeft op toekomstige, vooraf afgesproken, winsten bij verkoop, doordat uw naam bij zowel de aankoop als de verkoop officiëel genoteerd wordt. Hierdoor wordt voor beide partijen alles altijd met notariële zekerheid afgehandeld.

Met winst doorverkopen

Doordat alles notariëel is vastgelegd kunt u uw kunstwerk gemakkelijk doorverkopen. Het enige dat hoeft te gebeuren is dat via het notariëel kantoor de verkoop wordt bekrachtigd. Er zal een nieuw document worden toegevoegd aan de al bestaande, zodat alle kopers altijd gerigistreed blijven in de betreffende notariële akte. Deze informatie zal uiteraard desgewenst geheim blijven door dit  in de akte te vermelden.

Des te meer officiële vuurfoto's verkocht worden, des te meer elke vuurfoto waard wordt. 

Bij doorverkoop ontvangt Dr.Phldrmauz 10% van de doorverkoopsom.
Bij doorverkoop zijn de notariële kosten voor de koper, maar niet de productie- en leveringskosten van een eventueel nieuwe afdruk, deze neemt Dr.PhldrmauZ voor zijn rekening.

De reden van het inschakelen van één enkel notariskantoor is, dat hiermee zowel de kunstenaar als u, de koper, aan duidelijke regels gebonden zijn. Een duidelijke zekerheid voor u dus, als officiëel koper van één of meerdere magische vuurfoto's van Dr. PhldrmauZ.