Donaties voor benodigd Startkapitaal

Let's go Brandon! Als de regeringsleiders het leven niet leuker maken, dan moeten wij het volk dat maar doen. Zit jij er momenteel financiëel ruim bij en heb je zin om mij te helpen om te kunnen starten? Neem dan contact met me op of doneer direct. Daar wordt de wereld wel zeker een stukje mooier van. 

Mijn motto: I make this world a better place for everyone with positive energy!

Jouw donaties zijn zeker nu van harte gewenst. Het helpt mij om mijn heilige missie te realiseren.
De missie is "I make this world a better place for everyone with positive energy!" Doneer nu!

https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=tTAPW4u1ZTigjpZZFjkUI0hNvINJFuz0

Hartelijke dank alvast voor je donatie!

Heilige Missie

Hoe gaat Dr.Phldrmauz in Gods naam zijn heilige missie "I make this world a better place for everyone with positive energy!" realiseren?

Stel je het volgende voor, ik rijdt ergens in Nederland en kom aanrijden op het marktplein in een coole oldtimer camper met dichte, afsluitbare aanhanger, volgepakt met mijn treintje met volgepakte karretjes vol met mijn theaterkostuums, attributen en mijn muziekinstrumentarium, om straattheater op skeelers uit te voeren en het publiek vervolgens een grote glimlach op het gezicht tover...

Zie je het al voor je?

Misschien ken jij wel iemand die ook van vrijheid in de kunst houd, die om straattheater geeft, die positief in het leven staat en die financiële ruimte heeft om iemand als ik, Dr.Phldrmauz, met alle liefde te financieren om mijn droom mee te helpen realiseren in deze bizarre tijden

Het benodigde startkapitaal ligt tussen de 5.000,- en 7.500,- euro. Dit bedrag geeft het mij een kans om mijzelf financiëel onafhankelijk te maken en zelf mijn eigen inkomsten weet te genereren. Het geld is nodig voor een deugdelijke oldtimer camper met afsluitbare aanhanger om door het land te kunnen reizen.

Alle optredens zullen worden gefilmd en één voor één op TruthSocial, rumble, en andere platforms worden geplaatst.

Kijkers van mijn filmpjes mogen meebeslissen in het kiezen van de volgende bestemming.

Tijdens de optredens zal ik om contante donaties vragen en via qr-code kan er gedoneerd worden. Ik heb er ontzettend veel zin in en ben me gedegen aan het voorbereiden.

Daarbij lijkt het me ontzettend gaaf om ook samen met andere straat artiesten en levensgenieters op pad te gaan om lekker positieve bombarie maken in de winkelstraten en op de terrasjes van Nederland en op deze manier veel nieuwe vriendschappen sluiten.

Ik zie het als mijn heilige missie om mijn positiviteit uit te stralen op een, bij mij passende manier, als de verklede troubadour op skeelers en zo mijn passie delen met het winkelend publiek en de terrasjesmensen van Nederland.

Zie jij ook het belang in om mij steun te verlenen om de missie landelijk mogelijk te maken? Maak dan een mooi bedrag over.

https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=tTAPW4u1ZTigjpZZFjkUI0hNvINJFuz0

Hartelijk dank voor jou welgemeende donatie.

Liefs, Stephan alias Dr.Phldrmauz

Steun jij deze bevlogen kunstenaar
uit de grond van je hart?

Doneer dan wat je kan.
Het wordt goed besteedt!

Jouw donatie zien we graag tegemoet op het volgende rekeningnummer:

NL 65 INGB 0662 6869 42
tnv Stephan Laarhuis
ovv Donatie voor Dr.Phldrmauz

Of maak gebruik van deze handige directe link en bepaal zelf je bedrag!

Elke donateur ontvangt mijn eeuwige dank!

Samen maken we de wereld een heel stuk mooier!
Let's go, Brandon!