Donaties

Doneren voor een goed doel

Als de regering het leven niet leuker maakt, dan moeten healers en kunstenaars dat maar doen. Help jij Dr.Phldrmauz? Daar wordt de wereld wel zeker een stukje mooier van. Lees hieronder meer en kijk hoe jij hem en de wereld kunt helpen!

Jouw donaties zijn zeker nu van harte gewenst. Het helpt mij om mijn heilige missie te realiseren. De missie is heal the world! Doneer nu!

https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=bRJnYPxKosdDtRIpiyxritg9XHtW052h

Hartelijke dank alvast voor je donatie! Je kunt mij eenmalig sponsoren maar ook maandelijks en ontvang daarvoor leuke presentjes en de nieuwste info!
Je kiest uit een maandelijks bedrag van 5,-, 10,-, 25,- of  99,- euro. 

Maandelijkse Donatie

Kado bij 5,- euro p/m:
inspirerende nieuwsbrief met kunstfoto van de maand.

Kado bij 10,- euro p/m:
inspirerende nieuwsbrief plus kans op een fotoshoot*
*= (Er worden maar liefst 5 fotoshoots met een waarde van 300,- euro verloot per jaar) 

Kado bij 25,- euro p/m:
inspirerende nieuwsbrief plus één digitaal kunstfotobestand per jaar naar keuze om zelf uit te printen naar eigen wensen.

Kado bij 99,- euro p/m:
Inspirerende nieuwsbrief plus 5 digitale kunstfotobestanden naar keuze per jaar om zelf uit te printen naar eigen wensen.

Heilige Missie

Gaat Dr.Phldrmauz de winkelstraten en terrasjes van Nederland opvrolijken met zijn straattheateracts op skeelers???

Stel je voor, dat ik ergens in Nederland kom aanrijden in een coole oldtimer camper met dichte, afsluitbare aanhanger, volgepakt met mijn Mammoet skelter met karretjes, mijn theaterkostuums plus attributen en mijn muziekinstrumentarium, om straattheater op skeelers uit te voeren en het publiek een glimlach op het gezicht tover.

Zie je het al voor je?

Daarbij lijkt het me ontzettend gaaf om ook samen met andere straat artiesten en levensgenieters op pad te gaan om lekker positieve bombarie maken in de winkelstraten en op de terrasjes van Nederland en op deze manier veel nieuwe vriendschappen sluiten.

Om deze toekomstige artistiekerigheid lekker uit de verf te laten komen, wil ik een beroep doen op jou en jouw netwerk.

 Misschien ken jij namelijk wel iemand die ook van vrijheid in de kunst houd, die om straattheater geeft, die positief in het leven staat en die financiële ruimte heeft om iemand als ik, Dr.Phldrmauz, met alle liefde te financieren om mijn droom mee te helpen realiseren.

Het beoogde bedrag is 20.000,- euro. Met dit bedrag heb ik voor het komende jaar geen uitkering meer nodig en kan ik mij vrij van verplichtingen door het land begeven en investeren in noodzakelijke goederen en de gewenste mobiliteit voor verdere ontwikkelingen en daarbij geeft het mij een kans om mijzelf financiëel onafhankelijk te maken en zelf mijn eigen inkomsten weet te genereren voor de jaren na 2022. Banken gunnen mij dit niet, maar jij of één van jouw vrienden(nen) misschien wel. Zou jij hier wel eens over na willen denken en deze pagina eventueel doorsturen naar diegene waar jij nu aan denkt? Dat zal ik super tof vinden!

Alle optredens zullen worden gefilmd en één voor één op you tube, rumble, en andere platforms worden geplaatst. Kijkers van mijn filmpjes mogen meebeslissen in het kiezen van de volgende bestemming. Als het geld bijeen komt beloof ik dat ik eind 2022 minimaal 100 verschillende plaatsen te zullen hebben vereerd met een vermakelijk optreden met een grote glimlach. Ik ga echter mijn best doen om er tegen die tijd ruim 200 hebben bezocht.

 Tijdens de optredens zal ik om donaties vragen via qr-code en er kan gedoneerd worden in de bekende hoge hoed. Ik heb er echt ontzettend veel zin in en heb me al goed voorbereid.

Zo heb ik al veel verschillende kostuums en diverse acts (en ik ga er nog veel meer maken!), ik heb een grote verzameling van allerlei verschillende muziekinstrumenten en ik heb een Mammoet skelter met twee bijpassende aanhangers, waar alles in en op kan als ik op bestemming ben gearriveerd. Mijn levensonderhoud en de camper met aanhanger missen nog om het verhaal "on the road" te krijgen. Daarom kom ik nu met dit crowdfundingsactie. Ik hoop dat je het een leuke actie vind en mij verder wilt helpen. Alle beetjes helpen, echt waar. 

Ik zie het als mijn heilige missie om mijn positiviteit uit te stralen op een, bij mij passende manier, als de verklede troubadour op skeelers en zo mijn passie delen met het winkelend publiek en de terrasjesmensen van Nederland.

Zie jij ook het belang in om mij steun te verlenen om de missie te laten slagen? Maak dan een mooi bedrag over.

Hartelijk dank voor je aandacht.

Liefs, Stephan alias Dr.Phldrmauz

Steun jij deze bevlogen kunstenaar
uit de grond van je hart?

Doneer dan wat je kan. Het wordt goed besteedt!

Jouw donatie zien we graag tegemoet op het volgende rekeningnummer:

NL 65 INGB 0662 6869 42
tnv Stephan Laarhuis
ovv Donatie voor Dr.Phldrmauz

Of maak gebruik van deze handige link en bepaal zelf je bedrag!

Elke donateur ontvangt zowizo mijn eeuwige dank!