Portret

Wat maakt een portretfoto nou zo specifiek
Dr.PhldrmauZ?

- Het is Krachtig, Elegant en Stralend!

Wat maakt een typische  fotoshoot van PhldrmauZ succesvol?

- Simpel: Succes is verzekerd!

Of je nu zelf graag op de foto wilt of je wilt iemand anders op de foto laten zetten of je wilt met meerdere op de foto.

Boekjes, vergrotingen,  canvas en dergelijke zijn achteraf gewoon bij te bestellen.
Geen probeem!

Jouw fotoshoot wordt een feestje. Jij komt volledig in de spotlight en krijgt alle ruimte en aandacht. Ik zorg ervoor dat je je thuis voelt en naar je zin hebt, om te zijn wie je bent.

 

Foto's gemaakt met Aandacht

voor Jou


Omdat je Mooi bent,

zoals je Bent


Kracht , Vrijheid en Spelen

 Ik wens mijn hele leven al altijd uniek te zijn en af te wijken van de massa. Dan voel ik me gezien en dat maakt me blij.

Ik ben zelf een spelende paradijsvogel en sta graag ook zelf in de spotlight. Niet dat ik daar nou zo goed in ben, maar ik vind het gewoon leuk om te doen. Ik vind het prachtig om anderen zich even de paradijsvogel te laten voelen door mijn speelse, eigenwijze en eigenzinnige manier van portretfotografie.

Door bij toeval de kracht van de innerlijke ziel vast te leggen op foto wordt een bepaalde magie voelbaar, een soort innerlijke kracht van het model. Daarnaast bewerk ik de foto tot een mooie, treffende compositie door o.a. de foto op de juiste, gebalanceerde manier uit te snijden en van kleur te veranderen of te accentueren. Je hoeft helemaal geen 'Big Smile' op te zetten om een enorme kracht uit te stralen. 

Vrijheid voor model en fotograaf is de sleutel tot ons succes. Prettig overleg is een garantie voor een gezellig fotoshootfeestje. 
Doe eens gek en bespreek nu een foto-date  met me. Dat wordt super leuk. Dat beloof ik je!

Al mijn portretfoto's getuigen van kracht, elegantie en avontuur. .

Foto's Bewerken

Een typische Phldrmauz foto wordt altijd achteraf bewerkt om het allemaal nog mooier te maken.. Geen enkele foto is ooit hetzelfde, geen enkele bewerking is ooit hetzelfde. Elke foto en bewerking uniek. Een geheel vrij spectrum aan mogelijkheden. De neiging naar sepia en zwart/wit is wel sterk, maar nooit een verplichting. Jouw persoonlijke wensen zijn mijn artistieke werk en vrije hand.

De vrije Hand

Dat is wat je van me vraagt. Mooie foto's maken tijdens een gezellige shoot en verrast worden door het onverwachte resultaten..

Wanneer ben je op je mooist? Als je mag zijn wie je bent. Jou, zoals je bent, vastleggen op camera is voor mij altijd de uitdaging. Samen bereiden we de shoot voor en spreken het rustig door. Welke verwachtingen heb je? Je zoekt artistieke foto's die stuk voor stuk uniek zijn. Het gevoel staat centraal. Ik kijk uit naar onze fotodate. Daar ga ik een gave ervaring voor je van maken. Durf jij dit leuke experiment aan?

Tijdens de fotoshoot vind ik contact met jouw ziel en als we eenmaal op elkaar zijn afgestemd, dan gaan we in een soort van spirituele symbiose .(Dat doet geen pijn hoor en je merk er niks van, behalve dan dat je je prettig in je vel voelt zitten.) We spelen gewoon beide onze rol en gaan daar helemaal in op. Het model is volledig model en ik volledig fotograaf. We maken de foto samen. Samen hebben we de regie in handen. Jij bent jou en ik zie jou voor wie je werkelijk bent. 

Een fantastisch mooi en bijzonder mens. Hoe jong of hoe oud je ook bent. Ik heb oog voor jouw hele zijn en niet alleen je uiterlijk. Ik hou er rekening me hoe je je voelt en wat je graag zou willen doen. Ik vraag je te bewegen, ipv stil zitten, want dat maakt de sfeer ontspannen en relaxed.En door veel foto's te maken zitten daar vanzelf precies de juiste tussen.
Dr.PhldrmauZ = Succes verzekerd!

Soms komt het voor dat het moment wel goed was, maar de belichting niet. Jij en ik zijn van mening dat een goeie foto niet persé scherp hoeft te zijn. De emotie, die de foto oproept, is waar het om draait. Die moet Krachtig, Elegant en/of Speels zijn. Zowel het maken van de foto als ook in het bewerken ervan. Dat is allemaal Typisch Dr.PhldrmauZ en dat is dan ook precies wat je wilt..

Zelfs korrelige foto's kunnen geweldig krachtig, elegant en stralend zijn. Allemaal Typisch Dr.PhldrmauZ