Fun & Learning

Ik, Stephan Laarhuis ben de geestelijk vader van PhldrmauZ en heb mijzelf veel verschillende skills bijgebracht en deel deze graag met jou in mijn positive energy workshops.

Skate & Smile

Ik ben internationaal gecertificeerd inline skate instructeur sinds 1997, en kan jou op een leuke en ontspannen manier de fijne kneepjes van het skeeleren bijbrengen.

Survivor

Stephan heeft veel tai chi gung, mindfullness, zweethutten, biodanza, sjamanistische dansen en andere lessen en ceremonies bijgewoond, Veel op you tube rond geneusd, omtrent, hoe we bijvoorbeeld door regeringen bij de neus worden genomen, maar ook over zelf succesvol en spiritueel rijker worden, in een onophoudelijke drang om zijn weg naar vrijheid te creëren. Deze zoektocht werd hem door de geldende sociale gedachten gangen en wetten niet heel gemakkelijk gemaakt. Zo heeft hij het ooit zo bont weten te maken, dat Stephan spreekwoordelijk gezien, onder het mom; waar rook is, is vuur, met pek en veren naar het schavot is geleid en daar op het nippertje door het oog van de naald kon kruipen. Dit heeft hij alleen maar weten te overleven en te doorstaan, doordat hij puur van hart is. De storm is nu gaan liggen, de wonden zijn geheeld en als een grote sterke phoenix is hij uit de as herrezen. Als een rots in de branding staat hij nu stevig zijn mannetje.

Theatraal Muziek maken

De liefde voor muziek maken, theater spelen, dansen, zingen en optreden zat er bij als kind al in en is altijd gebleven. Al deze elementen biedt ik in verschillende speelse en uitdagende workshopvormen aan voor scholen en BSO's.