Tai Chi Gung

Tai Chi Gung is een eeuwenoude oosterse bewegingsleer met een scala aan inpassingsmogelijkheden in het dagelijks leven en ons dagelijkse werk. Gedisciplineerd dagelijks 20 minuten een aantal bewegingsvormen uitvoeren wekt, wetenschappelijk bewezen, meer levensvreugde en productiviteit.

 

Tai Chi Gung is meer dan alleen de bewegingen doen. Er zit een wezenlijke filosofie achter, die essentiëel is voor de mate van succes. In mijn workshop leg ik je hiervoor alles uit, dat noodzakelijk is om jouw succes te optimaliseren.

 

Ik geef Tai Chi Gung onderricht in drie soorten workshops:

- Personeel en personeelsleiding
- Sportteams
- Individueel

Personeel en Personeelsleiding

Sportteams en Individueel

Weet u dat uw personeel meer in haar mars heeft dan dat het laat zien? Wilt u hier graag verbetering in? Maar u weet nog niet goed hoe? Dan is deze workshop Tai Chi Gung precies wat u zoekt. 

In 5 dagen tijd heb ik uw personeel en personeelsleiding een nieuw aanvangsprotocol van het werk aangeleerd. Eenmaal aangeleerd en gedisciplineerd geïmplementeerd, zult u waarnemen dat de atmosfeer onder het personeel aangenamer is, dat men meer betrokken is bij uw bedrijf en zal de productiviteit toenemen.

Wilt je hier meer over weten, neem dan contact met me op.

Zie jij meer potentie in jouw team, maar komt het niet echt uit de verf? Wil jij graag dat jouw team blijvend succesvoller speelt? Maar weet je nog niet precies hoe? Dan is Tai Chi Gung precies de oplossing voor jouw team.

Voor sportteams geef ik de Tai Chi Gung workshop in 5 bijeenkomsten. Daarna kunnen jullie zelfstandig verder.

Wil jij jouw team naar grotere hoogte brengen? Wil jij meer spelvreugde ervaren in het team? Wil jij meer daadkracht zien? Neem dan nu contact met me op.

Individueel

Denk jij ook wel eens dat er meer uit je zou kunnen komen? Je wilt van alles wel doen en er komt van veel maar weinig terecht? Blijf je maar twijfelen en wil je eigenlijk graag besluiten nemen die hout snijden. Wil je resultaten zien waar je blij van wordt, of trots op wilt zijn?

Dan is een individuele workshop Tai Chi Gung precies datgene wat jou in de goede richting laat varen.  Wil jij oplossingen waar je overal en altijd wat mee kunt? Wil jij je ware potentie ontdekken? Neem dan zeker contact met me op.

Tai Chi Gung is a Way of Life