Stephan Laarhuis is Dr. Phldrmauz

(Spreek het uit als dokter vledermauz)


Artistiek Fotograaf en Intuïtief Live Performer
Geboren in Neede, 07-02-1970 / Autodidactisch Kunstenmaker
Gedreven door liefde, nieuwsgierigheid en creatiedrang
Doel: Wereldvrede/innerlijke vrede in natuurlijke gezondheid
Woonachtig in Winterswijk


Positiviteit Stralen is Mijn Missie


Ik ben een vrij kunstenaar met een duidelijke missie en die missie is voortdurend liefde uitstralen, plezier beleven met het publiek en verwonderingen en bijzonderheden te voorschijn toveren uit mijn 'hoge hoed'.

Het begon allemaal in 1997 als skeeler instructeur. In 2007 ben ik in een rockbandje gaan zingen en ging animatiewerk doen. In 2009 heb ik mij autodidactisch doorontwikkeld tot artistiek/technisch fotograaf en muzikaal theaterartiest.

In 2021 heb ik veel oude instrumenten en kostuums verzameld en ga nu verder door het leven als eigenzinnig troubadour, straatmuzikant en bijzonder verklede acteur op skeelers met een glimlach van oor tot oor ten overstaande van kinderen, winkelend publiek en terrasjesmensen om iedereen te vermaken en veel nieuwe vrienden te maken. 

In zijn woonplaats Winterswijk en in Zutphen heeft hij nu een aantal succesvolle optredens gedaan in verschillende kostuums.

Ook heeft Dr.Phldrmauz een skelter met bijpassende aanhangertjes geprepareerd voor een animerende tocht door de stad of het dorp waar hij optreedt. In maart 2022 hoopt hij met een leuke oldtimer camper en een gesloten aanhanger op pad te gaan door Nederland om zijn heilige missie uit te voeren.


Grote Stap


Om de camper met aanhanger in te kunnen zetten, moet deze eerst nog aangeschaft worden evenals de aanhanger.

Om deze droom uit te laten komen is ongeveer een bedrag van 5000,- euro nodig. Met jouw financiële steun en die van vele anderen gaat het bedrag zeker wel bij elkaar komen! Doe je mee?
Kijk op Donaties voor meer info.


Help de Missie


Zou jij Dr.Phldrmauz wel willen helpen om zijn betoverende en veel belovende missie uit te kunnen voeren?


Dat zal echt helemaal geweldig zijn!

 

Jouw donaties zullen 100% ten goede komen aan nieuwe bijzondere creaties en 'good vibes' optredens van Dr.Phldrmauz.

Waarom doneren?

Om mijn artistieke werk te kunnen doen, ontvang ik al jaren giften en donaties van bepaalde mensen uit mijn kring. Dankbaar ben ik voor alle gedane schenkingen in het verleden, welke mij hebben gebracht tot waar ik nu ben. Om verder te kunnen groeien is ook jouw gift van harte welkom nu en in de toekomst. Jouw gift helpt mij verder in mijn ontdekkingsreis in deze magische en mysterieuze wereld waarin we leven. Ik werk aan een levenswerk ter ere van onze spirituele creator en al zijn/haar creaties, waar jij ook onderdeel van bent. Inspiratie, lol en liefde zijn mijn activator en motivator om tot steeds weer nieuwe creaties te komen. Ik dank je alvast voor jouw mooie bijdrage aan de continuëring en ontwikkelingen van Dr.Phldrmauz!

Ik hoop je ooit eens ergens te mogen begroeten. 

Ik wens jou, jouw familie en jouw vrienden een hele fijne dag vandaag en veel geluk!

Liefdevolle groet, Stephan en klik gerust eens verder om te zien wat ik allemaal gemaakt en gedaan heb en welke leuke dingen ik allemaal voor jou en je vrienden te bieden heb voor nu èn voor in de toekomst.