Positieve Bombari

Speciaal voor lokale bedrijven met het hart op de goede plek en een beperkt promotie budget, kan ik een geweldige uitkomst zijn om de effectiviteit van jou bedrijfspromotionele actie veel kracht bij te zetten. Mijn promotie techniek is uniek.

Als een soort standwerker on steoroids ga ik op pad met mijn skeelers en positieve energie steel ik heel galant en charmant eventjes de show en betover zo mannen, vrouwen en kinderen in mijn omgeving. Ik voel oprechte compassie voor al mijn mede aardbewoners en toon respect voor eenieder. En breng graag een goede boodschap over.. Daarom moet mijn ziel zich goed kunnen verenigen met jouw product. Ik moet er volledig in geloven. Alleen dan werkt de magie.

Eénieder die van mij een flyer ontvangt, gaat met een warm en goed gevoel verder op hun weg. Of ze blijven nog even kijken hoe ik mijn werk doe, omdat het zo vermakelijk is.


Positieve Bombari in jouw Plaats

Heb jij als lokaal bedrijf een leuke flyer actie op stapel staan? Heb jij een bedrijf dat milieubewust opereert en spreekt jouw product mij aan? Dan kunnen we wellicht heel goed zaken doen. Bel of app me als dit het geval is en vertel me over jouw product. Ik opereer door heel Nederland.

Ontwerp, Foto's en Drukwerk

Ik verzorg eventueel ook het ontwerp van de flyer en kan ook het drukwerk voor je regelen indien gewenst. Mochten er foto's gemaakt moeten worden, dan kan ik dat ook voor je regelen. Je mag deze handelingen ook gerust zelf uitvoeren of door iemand anders. Als ik in jouw product geloof, dan flyer ik met 100% inzet en passie.


Voorbeelden van Digitale Ontwerpen voor DrukwerkIk heb goede connecties en kan eventueel ook met een team komen mocht u dat op prijs stellen.

Door Dr.Phldrmauz worden uw flyers avontuurlijk en passievol overgedragen aan de ontvangers. Succes verzekerd!