Educatief

Sportieve, intuïtieve, effectieve en alternatieve educatie

Stephan Laarhuis is de geestelijk vader van PhldrmauZ en heeft zichzelf veel verschillende skills bijgebracht en deelt deze graag met jou in zijn educatie programma's.

Skeeleren

Stephan is internationaal gecertificeerd inline skate instructeur sinds 1997, en kan hij jou de fijne kneepjes van het inline skaten bijbrengen. Klik op button voor meer info.

Fotografie

Stephan heeft ook zijn eigen stijl weten te ontwikkelen in de fotografie en kan jou op weg helpen om jouw eigen stijl te vinden.

Zoeker wordt Vinder

Iedereen die een antwoord wil vinden op die eeuwige en hardnekkige innerlijke vraag: Wie ben ik eigenlijk en wat heb ik hier in vredesnaam te doen?

Stephan heeft veel mindfullness, zweethutten, biodanza, sjamanistische dansen en andere ceremonies bijgewoond, Veel op you tube rond geneust, omtrend, hoe we door regeringen bij de neus worden genomen,maar ook over zelf succesvol en spiritueel rijker worden, in een onophoudelijke drang om zijn weg naar vrijheid te creëren. Deze zoektocht werd hem door de geldende sociale gedachtengangen en wetten niet gemakkelijk gemaakt. Zo heeft hij het ooit zo bont weten te maken, dat Stephan spreekwoordelijk gezien, onder het mom; waar rook is, is vuur, met pek en veren naar het schavot is geleid en daar op het nippertje door het oog van de naald kon kruipen.
Dit heeft hij alleen maar weten te overleven en te doorstaan, doordat hij puur is van hart. De storm is nu gaan liggen, de wonden geheeld en als een grote sterke phoenix is hij uit de as herrezen. Als een rots in de branding is hij klaar om jou te helpen op jouw weg.

Komt jou deze zoektocht bekend voor en wil je hulp bij het vinden van je eigen weg?
Doe dan mee ons enerverende en inspirerende weekend programma.
Klik op onderstaande link voor meer info over data en prijzen.

Crash Course PhldrmauZ

Crash Course PhldrmauZ is onze veelzijdige introductie workshop 

Leer de vele gezichten van de PhldrmauZ Life Style. In deze interessante workshop wordt het in een korte tijd aan je voorgesteld. Je krijgt  zo een goed overzicht over alles wat PhldrmauZ voor jou en je vrienden kan betekenen. 
Niet alleen komen de trainingen en de cursussen uitgebreid aan bod,, ook zullen de verschillende PhldrmauZ life-style producten op en luchtige en ludieke wijze worden getoond.

Kortom: 1 uur, info en fun!

Wil je hier gratis bij zijn?
Klik op onderstaande link